Ce face aplicația BOLO?

Aplicația BOLO îți oferă posibilitatea de a încheia asigurarea RCA la cel mai bun preț, într-un proces rapid și sigur, din confortul casei tale, în mai puțin de 2 minute folosind metodele de plată Apple Pay și Google Pay.

Totodată, eliminăm necesitatea introducerii datelor manual folosind inteligență artificială pentru a capta informația rapid și sigur din documentele tale.

Cum facem toate lucrurile astea? Îți explicăm mai jos.

Am eliminat procesul de introducere manuala a datelor

Aplicația BOLO folosește tehnologie de Inteligență Artificială (IA) pentru a scana automat informațiile de pe buletin CI și de pe certificatul de înmatriculare, fără să mai fii nevoit să introduci datele manual.

Aplicația BOLO nu stochează local sau în orice altă parte pozele documentelor tale, ele sunt automat șterse în momentul captării informațiilor, garantând utilizatorului o securitate sporită.

Folosind librăria Google ML (machine learning), am reușit să creem un model care reușește să capteze informația în totalitate și cu acuratețe ridicată de pe buletinul tău și de pe certificatul de înmatriculare al mașinii tale. Credem că viitorul stă în rapiditate, siguranță și flexibilitate, iar prin această funcționalitate, aplicația BOLO reușește să le puncteze pe toate 3.

Plata poliței RCA prin Apple Pay sau Google Pay

Pentru cei ce folosesc în mod curent Apple Pay sau Google Pay, le-am pus la dispoziție această metodă de plată rapidă și sigură pentru a grăbi și a face acest proces de achiziție a unei polițe de RCA cât mai simplu pentru utilizator.

Reînnoire sau contractare rapidă a noii oferte înainte să-ți expire polița curentă

BOLO îți permite o reînnoire rapidă a poliței, oferindu-ți automat două opțiuni simple, atunci când polița curentă este pe punctul de a expira:

  1. să continui cu asigurătorul curent
  2. îți prezentăm o ofertă cu cel mai mic preț pentru aceeași poliță

Bineînțeles, după ce se selectează opțiunea dorită, utilizatorul mai trebuie să finalizeze întregul proces făcând plata pentru opțiunea aleasă.

Notificări automate atunci când îți expiră polița de asigurare, ROvigneta sau ITP-ul

Primești automat notificare începând cu 30 de zile înainte să-ți expire asigurarea RCA, ROvigneta sau ITP-ul mașinii tale pentru a evita situații neplăcute.

Economisești timp și bani cu aplicația BOLO

  1. Nu te mai deplasezi fizic la un broker pentru a încheia polița de asigurare RCA.
  2. Cu BOLO, ai asigurarea în aplicație și știi tot timpul când îți expiră.
  3. Eviți trimiterea documentelor personale unor brokeri pe WhatsApp sau alte aplicații de mesagerie online, într-un proces lipsit de securitate.
  4. Ai opțiunea unei plăți instanțe și sigure prin Apple Pay și Google Pay fără să mai fii nevoit să introduci datele cardului tău sau să faci un transfer bancar și să plătești comisioane bancare adiționale.

Punem umărul la salvarea planetei

Nu mai este nevoie printarea asigurării ca document de dovadă în față organelor statului. Poți prezenta asigurarea în format electronic, direct din aplicație, 100% legal.